Sipelgad krevetil

Mis juhtub siis, kui maailma kõige tuntum restoran kolib maailma teise otsa? "Sipelgad krevetil" on nime saanud ainult ühe üllatava roa järgi, mida nimekas kokk René Redzepi pakub oma tunnustatud Kopenhaageni restoranis Noma ("Maailma parim restoran" 2010., 2011., 2012. ja 2014. aastal). See on lugu superstaarist kokast ja tema meeskonnast, kes kolisid Jaapanisse, et panna Tokyos viieks nädalaks püsti pop-up restoran. Kohalikust toorainest 14-käigulise unikaalse menüü kokku panemine võõral maal toob aga kaasa ootamatuid takistusi ning võib osutuda riskialti Redzepi karjääri murdepunktiks. See kultuurideülene kulinaarne odüsseia on ühtaegu pilk toidumaailma visionääri kulisside taha kui ka isuäratav etendus maailma hulljulgeimatest roogadest.
Sipelgad krevetil-general1

Artis

Saal 2
Sat 21.04.2018 - 16:15