Tootearvustused

RSS
Viimased Parimad Populaarsemad
Vali kategooria:
    12.12.2015

    Pikiviilud, teraleib - Eesti Leivatööstus

    Eesti Leivatööstuse teraleiva pikiviiludest saab valmistada mehiseid sooje ampse: viskad viilu pannile, paned sinna vastavalt soovile peekonit, kala, tomatit või mida iganes ja lased kaane all soojaks. Kõrvale näiteks praemuna ja värsket salatit ja tundub ikka tervislikum kui laar pelmeene või kodune saiaburger....
    Loe edasi
    12.12.2015

    Rabarby rabarberinektar - Rabafarm

    Rabafarmi pooleliitrises klaaspudelis mahe rabarberinektar on tõeliselt värskendav ja maitsev. Isegi muidu limonaadiusku lapsed olid nõus proovima ja kiitsid. Armsa kujundusega etikett annab teada, et nektar koosneb veest, mahedast rabarberi- ja aroonimahlast ja mahedast roosuhkrust.
    Loe edasi
    12.12.2015

    Seemnete ja kliidega helbed - Veskimati

    Tavaliselt eelistan hommikusöögina peekonit ja muna või toekat võileiba, aga abikaasa Veski Mati seemnete ja kliidega pudruhelvestest valmistatud puder maitses tõeliselt hea. Helbepakis on nii kaera-, odra- kui ka rukkihelbed, agaäratuntavalt ka kliid, päevalille-, lina- ja kõrvitsaseemneid. Pudruspetsi...
    Loe edasi
    12.12.2015

    Šokolaadimaisihelvestega jogurt - Alma

    Alma šokolaadiste maisihelvestega vanillijogurt on moodsas pakendis, kus helvestega osa tuleb jogutiga osasse keerata. Vaibaga lendava lehmaga pakendis jogurt on kreemjas ning helbed mõnusalt krõbedad ja tugeva šokolaadimaitsega. Ja üllatus-üllatus: üle kolme nädala säiliv toode on valmistatud Itaalias.
    Loe edasi
    12.12.2015

    Sprotid õlis - Rannaküla

    Rannaküla Kalatoodete õlis sprottide traditsiooniline plekk-karp on maitseka kujundusega. Sprotid on mahlased ja lepalaastuga suitsutatud. Tulevad meelde koolilõunad piimasupi ja sprotsisaiaga. Kui karpi 24 tunni jooksul üksi ära tarbida ei jõua, oleks mõistlik korraldada kalasöömispidu.
    Loe edasi
    12.12.2015

    Toorsuitsutatud seavälisfilee - Rakvere Lihakombinaat

    Rakvere toorsuitsutatud seavälisfilee maitseb suitsuselt ja on ääristatud piprapuruga. Mahlane ja õhukese pekiribaga lihapala võib ehk naisterahva jaoks veidi soolaseks jääda, aga meeste saunaõhtu või telekavaatamise õllesnäkiks sobib minu arvates ideaalselt. Tundub igatahes tervislikum...
    Loe edasi
    12.12.2015

    Vaarika-mustika mitmeviljanektar - Põltsamaa

    Põltsamaa vaarika- mustika mitmeviljanektari pakend on ilus ja värvus jooma ahvatlev, ent joogile lisatud C-vitamiin seda hapumaks ei tee ehk et jään hapusõbrana oma ideaalmahla edasi otsima. Plussiks on ka kallamissõbralik ja taassuletava paki külili asetamist võimaldav kork!
    Loe edasi
    12.12.2015

    Vaarikamoos - Põltsamaa

    Põltsamaa 450 grammi vaarikamoosi mahutav uus plastpudel meeldib loomulikult eriti lastele: moosi saab kätte vaid siis, kui pudeli spordijoogi pudeli oma meenutav kork on üles tõmmatud. Vaarikamoos on oma headuses ja selle doseerimine imelihtne. Ja kui hea pritsi pudelist veel tulevaks suveks saab...
    Loe edasi
    12.12.2015

    Vahvlitaigen - Tartu Mill

    Tartu Milli vahvlitaigna valmistamise segu või ja veega segamine andis kausis ideaalse tulemuse: taigen tundus parajalt paks ja ühegi klimbita. Vahvlimasina vahelt immitsenud lõhn tundus ka õige, aga vahvli taldrikule tõstmisel ilmnes, et see ei püsi üldse ühes tükis ja on jubedalt rasvane. Igatahes...
    Loe edasi
    12.12.2015

    Valio Atleedi küüslaugu-murulaugumaitselised juustusnäkid

    Võru juustutehases kodumaisest piimast valmistatud juustusnäkkide näol on tegemist  küüslaugu- ja murulaugupudisse kastetud juustutükikestega. Pakend on moodne ja ilusa disainiga, ent snäkkide maitses midagi üllatavat kahjuks ei ole (palju põnevam oleks näiteks juustust muru- ja küüslaugutükke...
    Loe edasi
    12.12.2015

    Vaniljejogurt - Saidafarm

    Mahetoodete sõbrad pigistagu nüüd silmad kõvasti kinni, aga Saidafarmi vaniljejogurt pani õlgu kehitama, olles paksu jogurtiga harjunu jaoks liiga vedel ja maitsedes pigem rõõsa koore kui vaniljejogurti moodi. Üle paari lusikatäie süüa ei suutnud ja teist korda enam ei osta.
    Loe edasi
    12.12.2015

    Wõro koorene keeduvorst

    Vorstis küll koore maitset küll ei tunne, aga värv on ilus roosa ja poolekilone latt ideaalne kümne inimese kartulisalatiportsu panekuks. Pakendi info kohaselt on vorst valmistatud peamiselt kanalihast, aga lisatud on ka sealiha. Lause „Kest ei ole söödav“ tuletab meelde linnalegendi, et Ameerikas lisati mikrolaineahju...
    Loe edasi
    13.12.2015

    Astelpajumarjadega Milzu! rukkihelbed

    Lõunanaabrite hommikusöögihelbed kutsuvad end ostukorvi tõstma soliidse ja informatiivse pakendi  tõttu. Kahjuks on kiudaine- ja vitamiinirikkad teraviljahelbed üsna maitsetud ega taha kuidagi jogurtist-piimast läbi imbuda ja kuna astelpajumarjade maitset ei tunne, jääb ka helveste vastupanuvõimet...
    Loe edasi
    13.12.2015

    Atria Eesti Maksi & Mooritsa lihapasteet

    Uues lihapasteedis on 44% sealiha ja 14% maksa. Pasteedil on ehk vähem maksa maitset ja selle struktuur tundub tavalisest pasteedist kiulisem, ent muidu on pasteet nagu pasteet ikka. Kui teise poole arvates on toode maitsetu ja imelikku värvi, siis minu meelest sünnib leiva peale või snäkkides kasutamiseks küll.
    Loe edasi
    13.12.2015

    Atria Eesti Maksi & Mooritsa rabarberimahlas lihalõigud

    Lihalõikude puhul on positiivne see, et need saavad küpsetuskarbis valmis juba poole tunniga. Rabarberi maitset poolekilose sea kaelatükiliha juures kahjuks ei tähelda, küll aga pole pipraga kokku hoitud, nii et kui suurtele tundub toode maitsevat, siis lapsed krimpsutavad veidi nina.
    Loe edasi
Leiti 105 vastet