Tootearvustused
RSS
12.12.2015
Pikiviilud, teraleib - Eesti Leivatööstus
Eesti Leivatööstuse teraleiva pikiviiludest saab valmistada mehiseid sooje ampse: viskad viilu pannile, paned sinna vastavalt soovile peekonit, kala, tomatit või mida iganes ja lased kaane all soojaks. Kõrvale näiteks praemuna ja värsket salatit ja tundub ikka tervislikum kui laar pelmeene või kodune saiaburger....
12.12.2015
Rabarby rabarberinektar - Rabafarm
Rabafarmi pooleliitrises klaaspudelis mahe rabarberinektar on tõeliselt värskendav ja maitsev. Isegi muidu limonaadiusku lapsed olid nõus proovima ja kiitsid. Armsa kujundusega etikett annab teada, et nektar koosneb veest, mahedast rabarberi- ja aroonimahlast ja mahedast roosuhkrust.
12.12.2015
Seemnete ja kliidega helbed - Veskimati
Tavaliselt eelistan hommikusöögina peekonit ja muna või toekat võileiba, aga abikaasa Veski Mati seemnete ja kliidega pudruhelvestest valmistatud puder maitses tõeliselt hea. Helbepakis on nii kaera-, odra- kui ka rukkihelbed, agaäratuntavalt ka kliid, päevalille-, lina- ja kõrvitsaseemneid. Pudruspetsi...
12.12.2015
Šokolaadimaisihelvestega jogurt - Alma
Alma šokolaadiste maisihelvestega vanillijogurt on moodsas pakendis, kus helvestega osa tuleb jogutiga osasse keerata. Vaibaga lendava lehmaga pakendis jogurt on kreemjas ning helbed mõnusalt krõbedad ja tugeva šokolaadimaitsega. Ja üllatus-üllatus: üle kolme nädala säiliv toode on valmistatud Itaalias.
12.12.2015
Sprotid õlis - Rannaküla
Rannaküla Kalatoodete õlis sprottide traditsiooniline plekk-karp on maitseka kujundusega. Sprotid on mahlased ja lepalaastuga suitsutatud. Tulevad meelde koolilõunad piimasupi ja sprotsisaiaga. Kui karpi 24 tunni jooksul üksi ära tarbida ei jõua, oleks mõistlik korraldada kalasöömispidu.
12.12.2015
Toorsuitsutatud seavälisfilee - Rakvere Lihakombinaat
Rakvere toorsuitsutatud seavälisfilee maitseb suitsuselt ja on ääristatud piprapuruga. Mahlane ja õhukese pekiribaga lihapala võib ehk naisterahva jaoks veidi soolaseks jääda, aga meeste saunaõhtu või telekavaatamise õllesnäkiks sobib minu arvates ideaalselt. Tundub igatahes tervislikum...
12.12.2015
Vaarika-mustika mitmeviljanektar - Põltsamaa
Põltsamaa vaarika- mustika mitmeviljanektari pakend on ilus ja värvus jooma ahvatlev, ent joogile lisatud C-vitamiin seda hapumaks ei tee ehk et jään hapusõbrana oma ideaalmahla edasi otsima. Plussiks on ka kallamissõbralik ja taassuletava paki külili asetamist võimaldav kork!
12.12.2015
Vaarikamoos - Põltsamaa
Põltsamaa 450 grammi vaarikamoosi mahutav uus plastpudel meeldib loomulikult eriti lastele: moosi saab kätte vaid siis, kui pudeli spordijoogi pudeli oma meenutav kork on üles tõmmatud. Vaarikamoos on oma headuses ja selle doseerimine imelihtne. Ja kui hea pritsi pudelist veel tulevaks suveks saab...
12.12.2015
Vahvlitaigen - Tartu Mill
Tartu Milli vahvlitaigna valmistamise segu või ja veega segamine andis kausis ideaalse tulemuse: taigen tundus parajalt paks ja ühegi klimbita. Vahvlimasina vahelt immitsenud lõhn tundus ka õige, aga vahvli taldrikule tõstmisel ilmnes, et see ei püsi üldse ühes tükis ja on jubedalt rasvane. Igatahes...
12.12.2015
Valio Atleedi küüslaugu-murulaugumaitselised juustusnäkid
Võru juustutehases kodumaisest piimast valmistatud juustusnäkkide näol on tegemist küüslaugu- ja murulaugupudisse kastetud juustutükikestega. Pakend on moodne ja ilusa disainiga, ent snäkkide maitses midagi üllatavat kahjuks ei ole (palju põnevam oleks näiteks juustust muru- ja küüslaugutükke...
12.12.2015
Vaniljejogurt - Saidafarm
Mahetoodete sõbrad pigistagu nüüd silmad kõvasti kinni, aga Saidafarmi vaniljejogurt pani õlgu kehitama, olles paksu jogurtiga harjunu jaoks liiga vedel ja maitsedes pigem rõõsa koore kui vaniljejogurti moodi. Üle paari lusikatäie süüa ei suutnud ja teist korda enam ei osta.
12.12.2015
Wõro koorene keeduvorst
Vorstis küll koore maitset küll ei tunne, aga värv on ilus roosa ja poolekilone latt ideaalne kümne inimese kartulisalatiportsu panekuks. Pakendi info kohaselt on vorst valmistatud peamiselt kanalihast, aga lisatud on ka sealiha. Lause „Kest ei ole söödav“ tuletab meelde linnalegendi, et Ameerikas lisati mikrolaineahju...
13.12.2015
Astelpajumarjadega Milzu! rukkihelbed
Lõunanaabrite hommikusöögihelbed kutsuvad end ostukorvi tõstma soliidse ja informatiivse pakendi tõttu. Kahjuks on kiudaine- ja vitamiinirikkad teraviljahelbed üsna maitsetud ega taha kuidagi jogurtist-piimast läbi imbuda ja kuna astelpajumarjade maitset ei tunne, jääb ka helveste vastupanuvõimet...
13.12.2015
Atria Eesti Maksi & Mooritsa lihapasteet
Uues lihapasteedis on 44% sealiha ja 14% maksa. Pasteedil on ehk vähem maksa maitset ja selle struktuur tundub tavalisest pasteedist kiulisem, ent muidu on pasteet nagu pasteet ikka. Kui teise poole arvates on toode maitsetu ja imelikku värvi, siis minu meelest sünnib leiva peale või snäkkides kasutamiseks küll.
13.12.2015
Atria Eesti Maksi & Mooritsa rabarberimahlas lihalõigud
Lihalõikude puhul on positiivne see, et need saavad küpsetuskarbis valmis juba poole tunniga. Rabarberi maitset poolekilose sea kaelatükiliha juures kahjuks ei tähelda, küll aga pole pipraga kokku hoitud, nii et kui suurtele tundub toode maitsevat, siis lapsed krimpsutavad veidi nina.